دلایل بعید بودن جنگ آمریکا با ایران-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

دلایل بعید بودن جنگ آمریکا با ایران

یک تحلیلگر بازنشسته مسائل اطلاعاتی که از طرفداران سیاست‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکاست در یادداشتی در روزنامه «یو‌اس‌ای تودی» به تشریح دلایلی پرداخته که از منظر او آمریکا را در مسیر جنگ با ایران قرار نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، یک روزنامه آمریکایی در تحلیلی به دلایل بعید بودن جنگ آمریکا با ایران پرداخته است.

 

یک تحلیلگر بازنشسته مسائل اطلاعاتی که از طرفداران سیاست‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکاست در یادداشتی در روزنامه «یو‌اس‌ای تودی» به تشریح دلایلی پرداخته که از منظر او آمریکا را در مسیر جنگ با ایران قرار نمی‌دهد.

 

«تونی شافر»، مأمور بازنشسته عملیات‌های اطلاعاتی در این یادداشت خطاب به کسانی که ابراز نگرانی‌ کرده‌اند که ترامپ آمریکا را به آستانه جنگ با ایران کشانده، نوشته است: «چیزی که همه از آن خبر دارند بی‌میلی ترامپ برای خطرآفرینی بی‌دلیل و بی‌پایان برای نیروهای آمریکایی است».

 

تحلیلگر آمریکایی تصریح کرده بی‌میلی برای رویارویی مستقیم با ایران به دوران «جیمی کارتر»، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا برمی‌گردد. او ادعا کرده «مساعدت‌های» دولت «باراک اوباما»، رئیس دولت پیشین آمریکا باعث جسور شدن ایران و افزایش فعالیت‌های منطقه‌ای این کشور شده است.

 

شافر در ادامه می‌نویسد: «ساختار حاکمیتی در واشنگتن که ادعا می‌کند ترامپ در مسیر جنگ قرار گرفته رهبری جسورانه را با ژست‌های بی‌پروا اشتباه می‌گیرند».

 

او در بخش دیگری از این بحث به تقابل رسانه‌ها با ترامپ پرداخته و مدعی شده رسانه‌های آمریکایی در تلاشند تصویر اشتباهی از مواضع رئیس‌جمهور آمریکا در قبال ایران نشان دهند.

 

او نوشته است: «روزنامه‌نگاران، رئیس‌جمهور را به‌عنوان یک جنگ‌طلب بی‌پروا به تصویر می‌کشند که از وعده‌هایش برای پایان دادن به دخالت نظامی آمریکا در درگیری‌های برون‌مرزی عقب‌نشینی کرده است».

 

شافر تصریح کرده که رویکرد ترامپ بر ایجاد تهدید باورپذیر استفاده از نیروی نظامی و از طرف دیگر دعوت به دیپلماسی استوار است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده